ARREL

“Siempre estamos escuchando una pedagogía de la respuesta. Los profesores contestan a preguntas que los alumnos no han hecho” (Paulo Freire)

El grup ARREL pretén ser un espai cooperatiu d’autoformació teòrica i pràctica per a l’emancipació social a través de l’Educació Lliure. A través d’aquest grup, ens proposarem estudiar, de forma col·lectiva i a través la auto-formació, propostes teòriques i pràctiques d’educació que hagin estat classificades d’educació lliure, viva, no-directiva, activa, cooperativa, popular, democràtica, etc.

OBJECTIUS GENERALS

1. Construir un espai d’autoformació cooperatiu assembleari.
2. Sintetitzar de forma col·lectiva el pensament d’autors de referencia entorn a la Educació Lliure i/o la  Pedagogía Crítica (I.llich, M. W. Apple, P. Freire, J. Holt, J. Dewey, A. S. Neil, F. Ferrer i Guardia, R.Wild y M.Wild, A. Gutmann,  R. Steiner, etc.)* .
3. Experimentar de forma pràctica a partir de la narració i /o escenificació per ajudar-nos a assolir els coneixements teòrics treballats.
4. Elaborar de forma col·lectiva un reguitzell d’objectius específics que s’adeqüin als interessos de tothom.

*És important notar que les persones que vulguin formar part del grup d’estudi, no es necessari estar familiaritzades amb aquests autors ja que aquest és precisament un dels objectius del propi grup.

 

Voleu participar al grup d’estudi? (Ompliu el formulari i la gent del grup d’estudi rebran la vostra informació)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s