Grup de Lectura Activa

El GLA, Grup de Lectura Activa, el club de lectura en moviments socials de la Biblioteca Trinitat Vella torna amb un nou calendari de sessions per al curs 2015/2016.

El GLA

Amb l’objectiu de promoure la reflexió, el debat i l’activisme a través de la lectura, el Grup de Lectura Activa (GLA) obre la biblioteca als moviments socials perquè, guiats per la seva experiència, compartim coneixements, idees i diferents maneres de treballar les problemàtiques socials. D’aquesta manera la biblioteca vol ser un espai de participació i convivència, un lloc per al desenvolupament personal i la formació compartida entre les persones.

Partim del funcionament dels clubs de lectura que funcionen a les biblioteques: un grup de persones ens trobarem un cop al mes per a comentar un llibre llegit prèviament. En el GLA els moviments socials conduiran les sessions del grup de lectura. Cada col·lectiu proposa un document per comentar, relacionat i representatiu de la tasca que desenvolupa. Aquest document es posarà en comú entre els participants del grup de lectura un dia en concret.

Esperem que aquest projecte sigui del vostre interès, i us animeu a participar-hi !!

El calendari per al curs 2015/2016

  • Dt. 27 d’octubre, 2015, a les 19h : En Salut. La contaminació electromagnètica i la Salut Pública, els conflictes d’interès de la indústria .
  • Dt. 24 de novembre, 2015, a les 19h : Xavier Domènech. Hegemonías : crisis, movimientos de resistencia y procesos políticos (2010-2013)
  • Dt. 26 de gener, 2016, a les 19h : Movimiento Antiespecista de Barcelona. Antiespecismo y Veganismo
  • Dt. 23 de febrer, 2015, a les 19h : Prostitutes indignades. Putas indignadas
  • Dt. 15 de març, 2016, a les 19h : Tanquem els CIE. Partir para contar
  • Dt. 26 d’abril, 2016, a les 19h : OVIBcn. Fem vida independent
  • Dt. 31 de maig, 2016, a les 19h : Espai en Blanc. El Pressentiment

En els canals de difusió de la biblioteca (web, facebook, issuu, etc.) trobareu, amb un mes d’antelació, informació sobre cada sessió del GLA, amb els materials que es comentaran en cadauna de elles.

Per a més informació contacteu amb la biblioetca a: b.barcelona.tv@diba.cat

 

Biblioteca Trinitat Vella-José Barbero

Galícia, 16. Barcelona 08033

Telf. 93 676 29 68

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s