Curs d’electricitat per a tothom

Curs d’electricitat obert a totes les persones que vulguin aprendre allò bàsic per realitzar tot el procés d’una instal·lació elèctrica. El curs tindrà lloc els dies 10 i 24 de maig i 1 de juny.

Aprendrem a dissenyar les diferents línies d’un espai, a dimensionar el cablejat per aquestes, a realitzar un quadre amb tots els seus elements de seguretat, a distingir i col·locar les canalitzacions, a fer les connexions entre el cablejat, a connectar els mecanismes i a treballar de forma segura.

El curs serà gratuït, tot i que s’acceptarà la voluntat. Cal inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Si esteu interessats en participar ompliu el formulari a continuació. Can Tonal respondrà positivament en funció de les places disponibles. Es demana el compromís d’assistir a les tres sessions del curs.

Des de Can Tonal s’ha realitzat un manual d’electricitat que es demana que es llegeixi abans el curs i servirà de guió durant aquest.

manual_electricitat_Can_Tonal

cartell_curselectricitat

Ja estàn omplertes les plaçes pel curs, però no patiu perquè en farem més, si voleu enterar-vos del següent curs apunteu-vos al butlletí de la Xarxa d’Estudis per l’autonomia o el butlletí de Can Tonal

A %d bloguers els agrada això: