A través dels cavalls

Fa uns  15 anys que tinc la sort de viure amb cavalls. Durant aquest temps, m’he anat allunyant del coneixement  i la mentalitat de la majoria de centres hípics i professors eqüestres, i he pogut contemplar i descobrir la seva naturalesa (la del cavall).  És a dir, els he pogut conèixer i m’hi he pogut comunicar sense estar condicionat per les relacions de poder utilitaristes que subordinen l’animal deixant-lo a una posició comparable a la d’un objecte valuós i bonic creat per satisfer els nostres desitjos d’oci i diversió. Ara sento la necessitat de compartir aquesta experiència amb les persones que se sentin atretes pels cavalls i el medi natural i que vulguin aprendre i aportar tot allò que vagi en aquest sentit.
El grup està començant a formar-se, i actualment estem fent les primeres trobades… Animeu-vos!
Aspectes tècnics:
1. El lloc és a Sant Cebrià de Vallalta, un poble a prop de Sant Pol i Calella de Mar. Caldrà una prèvia organització per gestionar els viatjes. Jo tinc idees per facilitar el transport.
2. La idea es que hi hagi un intercanvi entre els qui portem l’espai i les persones interessades en participar del grup. La primera trobada és  de presentació i decidirem obertament la naturalesa d’aquest intercanvi.
3. Totes podem proposar exercicis i activitats, així com aportar experiències i coneixements, però en els moments d’interacció directe amb els cavalls, el grup estarà dinamitzat per mi.

Lloc de trobada: Sant Cebrià de Vallalta. Racó d’en Serra:  Associació  Cavalls per tothom.

Voleu participar al grup d’estudi? (Ompliu el formulari i la gent del grup d’estudi rebran la vostra informació)

One thought on “A través dels cavalls”

  1. hola, m’agradaria contestar al formulari però no se ben bé com ferho, no em surt cap. Aquest grup es forma amb la idea de únicament trobarse per intercanviar experiencies i realitzar activitats de forma puntual?, ho dic perque cerque alguna cosa semblant però amb la idea de conviure junts, busque persones amb qui compartir projecte d vida a la muntanya(encara que cadasqu amb el seu espai individual) i que desitjen també tindre als cavalls com a companys de vida i els tracten d’una forma respectuosa. saluts Laura i estel (dun anyet);) Date: Tue, 2 Jun 2015 10:52:06 +0000 To: bitxetdamanida@hotmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s